Sándor Csaba

Üdvözlöm az Arnold Gym látogatóit!
20 éves korom óta foglalkozom testépítéssel és fitnesszel. Ez mára már életem szerves részévé vált. 10 éve dolgozom személyi edzőként és életcélként tűztem ki magam elé, hogy a vendégeimnek olyan egyénre szabott életmódprogramot alakítsak ki, amely figyelembe veszi az egyén adottságát, egészségi állapotát, fitnesszcéljait.

Nem csupán az egyes sportképességek, részterületek fejlesztésére, hanem a globális egészségmegőrzésre, egyszóval a tökéletes közérzet programjára helyezem a hangsúlyt. Feladatom sokrétű, hiszen egy személyben kell, hogy ellássam a motiváló, tanító, edző, táplálkozási- és életmód-tanácsadás feladatát. Témakörrel kapcsolatban igyekszem tudásomat folyamatosan bővíteni, hogy át tudjam adni azt vendégeimnek.

Ha ezeket a sorokat olvasod, biztos vagyok benne, hogy fejedben már ott a változtatás terve. A megvalósításhoz kívánok segítséget nyújtani minden tudásommal és tapasztalatommal, hogy az együttes munka meghozza a kívánt gyümölcsét.

IFAA Fitness Company Personal Trainer nemzetközileg elismert tanfolyamát végeztem el 2006-ban, majd 2007-ben részt vettem a LIFA Circuit Trainer speciális köredzői tanfolyamán.

Telefonszám: 06 30 539 6045