Arnold Gym Sportcentrum

Wellness Szolgáltatások

Az edzőtermekkel együtt a wellness részlegünk is felújításon esett át. A megújult környezetben továbbra is minden a kikapcsolódásodat szolgálja, akár pihenni jössz be hozzánk akár az edzések után lazítanál.

A szaunázáskor az izzadással a bőrön keresztül eltávoznak a méreganyagok is a szervezetből, ezáltal kíméli a vesét, csökkenti a vérnyomásproblémákat és kiváló stressz oldó hatása is van.

Miért jó a szolárium?

  • napsugárpótló hatása elősegíti a D-vitamit előállítását a szervezetben
  • a barna, feszes bőr önbizalmat ad
  • kevesebb UVB sugárzás ér, mint a valódi napozáskor
  • jótékony hatással van megfázásra, derékfájásra, arc- és homloküreg gyulladásra, pikkelysömörre és pattanásokra
  • köztudottan nyugtat és ellazít

Semmi sem jobb annál, mint amikor értő kezek illatos olajokat maszíroznak testünkbe. Az érintés jótékony hatását már az időszámításunk előtti kultúrák is ismerték. A kézrátétellel töténő gyógyítás egyidős az emberrel. Napjainkban már a tudomány is elismerte a masszázy jótékony hatását, mely enyhíti a panaszokat, és gondoskodik jó közérzetünkről.

A mai rohanó életformánk, a nagyvárosok szennyezett levegője és a stressz erősen igénybe veszi szervezetünk elsődleges védelmi rendszerét, a bőrünket. A bőr fiatalságának és egészségének megőrzésében fontos szerepet játszik a kozmetika. Kozmetikánkban bőrtípusodnak megfelelő arckezelést kaphatsz professzionális Germaine de Capuccini kozmetikumokkal.