Arnold Gym Sportcentrum

Személyi Edzés

Szakképzett edzőink segítenek neked elérni céljaidat korodnak, egészségügyi állapotodnak és edzettségednek megfelelően. Edzésprogramot ingyenesen összeállítunk neked, vagy igénybe veheted személyi edzés szolgátatásunkat. Szakképzett trénereink felmérik állapotodat, kiértékelik és a csak rád szabott edzéstervet együtt végzitek. Ügyelnek, hogy a gyakorlatokat helyesen végezd, motiválnak, segítségükkel leegyszerűsödik célod elérése.

Arany
Lívia

Személyi edző, Gyógytornász


„Ép testben, ép lélek”

Arany Lívia 41 éves személyi edző és gyógytornász vagyok.

Tanulmányaimat a Testnevelési Egyetem középfokú edzői szakán, majd az International Wellness Institute személyi edző kurzusán folytattam. Egy évvel ezelőtt pedig a SOTE Gyógytornász Szakán szereztem diplomát.

Sok éves tapasztalattal rendelkező személyi edzőként és gyógytornászként tartok speciális, személyre szabott edzést, melyben ötvöződik az erősítő, kondicionáló, alakformáló torna, kiegészítve a gyógytorna által biztosított, ízületvédelmet szolgáló, helyes testtartásra szoktató, illetve a nélkülözhetetlen nyújtást helyesen kivitelező összetett edzésprogrammal. Hatékony segítséget tudok nyújtani gerincbántalmak, törések, műtétek utáni rehabilitációban, a visszamaradó károsodások folyamatos kiküszöbölésével. (amennyiben orvosilag ez lehetséges) Minden korosztálynak megfelelő igénybevételt, a túlterhelés elkerülésével szakszerűen biztosítok.

Életünk „csupán” szokásaink halmaza, amelyben a mozgás szeretete, napi rutinba való beépítése a siker, a kiegyensúlyozott egyéniség titka.


Üdvözlöm az Arnold Gym látogatóit! 20 éves korom óta foglalkozom testépítéssel és fitnesszel. Ez mára már életem szerves részévé vált. 10 éve dolgozom személyi edzőként és életcélként tűztem ki magam elé, hogy a vendégeimnek olyan egyénre szabott életmódprogramot alakítsak ki, amely figyelembe veszi az egyén adottságát, egészségi állapotát, fitnesszcéljait. Nem csupán az egyes sportképességek, részterületek fejlesztésére, hanem a globális egészségmegőrzésre, egyszóval a tökéletes közérzet programjára helyezem a hangsúlyt. Feladatom sokrétű, hiszen egy személyben kell, hogy ellássam a motiváló, tanító, edző, táplálkozási- és életmód-tanácsadás feladatát. Témakörrel kapcsolatban igyekszem tudásomat folyamatosan bővíteni, hogy át tudjam adni azt vendégeimnek.

           Ha ezeket a sorokat olvasod, biztos vagyok benne, hogy fejedben már ott a változtatás terve. A megvalósításhoz kívánok segítséget nyújtani minden tudásommal és tapasztalatommal, hogy az együttes munka meghozza a kívánt gyümölcsét.

           IFAA Fitness Company Personal Trainer nemzetközileg elismert tanfolyamát végeztem el 2006-ban, majd 2007-ben részt vettem a LIFA Circuit Trainer speciális köredzői tanfolyamán.

Sándor
Csaba

Személyi edző

Zsembery
Károly

Személyi edző


Kedves látogató,először is köszönöm, hogy megtisztelsz figyelmeddel! Zsembery Karesz vagyok, személyi edző. Szakmai tanulmányaimat az IFAA: Fitness Company, személyi edző valamint az IFBB: Nemzetközi Testépítő és Fitness Szövetség, Personal Trainer képzésein szereztem.

Munkámat a változatos edzések és a prevenció jellemzik. Természetesen az Étrendről is szó lesz közös munkánk során, hiszen az eredmény szempontjából ez az egyik legfontosabb megbeszélnivaló. Apró lépésekkel, sokkal kitartóbban lehet haladni a Cél felé, mintha egyből hatalmasat szeretnénk ugrani! Nem kell egyből gyökeresen felforgatni a megszokott hétköznapokat, de egy- egy változást beiktatva a napi rutinba, szép lassan formálódni fog a test, s egyre közelebb jutunk a kívánt Eredményhez.

Csakis Együtt sikerülhet, mivel én az Utat mutathatom, de Rajtad múlik, milyen tempóban akarsz követni rajta. Hívj, írj, vagy keress meg személyesen bátran!

Keress meg az oldalamon:Szeretettel várok mindenkit, aki jó hangulatú, szakszerű és hatékony edzéseken szeretné elképzelt alakját megvalósítani. Szigorú vagyok, de együtt érző. A Magyar Testnevelési Egyetemen szerzett diplomáim, tanári munkám és edzői gyakorlatom segít hozzá ahhoz, hogy jó pedagógiával a megfelelő edzésmunkát végezzük.

Borbély
Márta

Személyi edző

Lendvai
Sándor

Személyi edző, Gyógymasszőr


Kedves Sporttárs! Szeretettel várlak, ha úgy érzed, a kondidon, és az alakodon van mit változtatni!
Az erő-állóképesség fejlesztését tartom kifejezetten fontosnak, ami dinamikusságot, koncentráló képességet javítja a napi megszokott életritmusában! Alakformálásban, esztétikus izomzat megszerzésében, tömeg növelő ill. kardio edzésprogramokkal, tudok segíteni a fejlődésedben, függetlenül attól, hogy , mint kezdő vagy haladó jársz rendszeresen az edzőterembe!
A kitűzött célok érdekében a gyakorlatokat, edzésterveket elmondom ill. bemutatom a helyes gyakorlatsorok szabályos kivitelezését! Étrend és izomregenerációs tanácsokkal tudok szolgálni.Néhány hét után észreveszed, hogy sokkal energikusabban és rugalmasabban tudod elvégezni, hétköznapi teendőidet! Javulni fog a közérzeted, a hétköznapi stressz tűrő képességed is sokat fog pozitív irányba változni!
Hívj vagy írj nekem, ha felkeltettem az érdeklődésedet!

+36 30 973 3467
sanyi.lendvai@gmail.com

Keress meg az oldalamon: