Arnold GYM

Sportcentrum

1037 Budapest, Szépvölgyi út 15.
+36 1/250-4052

Sziasztok!
Závodszky Johanna vagyok. Az Arnold Gym legfiatalabb, ám annál lelkesebb edzőjeként lassan 2 éve terelgetem vendégeimet a fittebb életmód felé.
Végzettségeim: Fitness Company Aerobik edzői/Spinracing, IWI Személyi edzői, R-med Akadémia Funkcionális tréning a személyi edzésben és élsportban, TRX, Triggerpoint henger.
Az én fő motivációm az, hogy a Te egyénileg kitűzött célod megvalósítása közben legalább negyedannyira, mint én, meg is szeresd a sportot.
Ennek szellemében fontos szempont szerintem a közös munka során a kölcsönös szimpátia és összhang, vagyis edzéseimre mindenképp a jó hangulat a jellemző, azaz csak én mosolygok, mert Te remélhetőleg kevésbé fogsz tudni, maximum a pihenők alatt! 
Közös edzéseinken csak Rád figyelek, és nagyon fontosnak tartom a valódi erőd, így a súlyzós edzés mellett nálam főleg a fittségi szintednek megfelelő pörgős, saját testsúlyos és preventívebb jellegű funkcionális gyakorlatokkal is találkozhatsz. 
A fejlődéshez azonban a minőségi táplálkozás sem elhanyagolható, ebben is minden segítséget megkapsz tőlem!
Hiszem, hogy minden fejben dől el!
„Csupán” elhatározottság és akaraterő kérdése. 
Ezek után jövök én a képbe, támogatva minden tudásommal, legyen az alakformálás, erő- vagy állóképesség-növelés, fittségi szint javítása, fogyás, izomépítés vagy általános erőfejlesztés! Várlak szeretettel!”