Arnold GYM

Sportcentrum

1037 Budapest, Szépvölgyi út 15.
+36 1/250-4052

KONDI TEREM

Edzőtermünk - az immár 25 éve működő Arnold Gym - erőssége elsősorban az esztétikus praktikum: számunkra kiemelkedő fontosságú az, hogy a lehető legideálisabb termet biztosítsuk ahhoz, hogy a maximumot kihozhasd magadból – akár professzionális testépítés, akár a mindennapi stressz levezetése a célod.

Mindehhez pedig professzionális és jól felszerelt edzőteremmel áll az Arnold gym rendelkezésedre – hangulatos, dinamikus környezetet biztosítva ahhoz, hogy a testépítés és mozgás öröme maximális élményt nyújtson számodra.

Amennyiben szakszerű segítséget igényelnél ahhoz, hogy tudatosan építsd magad, úgy edzőtermünkben természetesen profi szakemberek állnak rendelkezésedre ahhoz, hogy elérd a számodra legideálisabb csúcsformád.

KARDIO EDZÉS

Az eredmények fokozása érdekében egyre több tanulmány számol be a kardió edzés fontosságáról a súlyzós edzések mellett.

Mi az a kardio edzés?

A kardio nagyon egyszerűen egy olyan edzés, aminek során a szervezet megnövekedett pulzus és oxigénhasználat mellett végez valamilyen fizikai tevékenységet. Ilyen például a futás és a kerékpározás, melyekre a kardio gépek használalta által könnyűszerrel lehetőséged van.

Mire jó a kardio edzés?

Élettani szempontból elengedhetetlen részét képezi az edzésprogramnak. A vérkeringést serkentő hatásának köszönhetően csökken az elhízás, ill. a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának veszélye. Az elhízás sok betegség kialakulásáért felelős. Túlsúllyal élni kényelmetlen és gátlásossá tesz. A kardio gépek rendszeres használata a legjobb út a fogyáshoz és a fittség eléréséhez.

AEROBIC

 

“Mozogni boldogság!” – Neked is ez a tapasztalatod? Vagy még csak láttad néhány barátodon, hogy edzés után mennyivel jobb a kedve és mindig fitten, jókedvűen kezdi a napját? Légy részese egy energikus, vidám közösségnek, a csoportos Aerobic edzéseken és váljon életmódod sportosabbá, tudatossá, hogy teljeskörű és boldog életet élj!

Az Arnold Gym-ben egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az Aerobic órák, melyek lehetőséget kínálnak Neked arra, hogy csoportosan, jó hangulatban hozzátok ki magatokból a maximumot!

Az Arnold Gym-ben számos Aerobic-óra közül választhatsz tetszésed szerint:

  • Alakformálás-Zsírégetés,
  • Step,
  • Spinning,
  • Pilates
  • Zen Taigeri,
  • Heavy-Bag,

Amennyiben kedvet kaptál, iratkozz fel hírlevelünkre, vagy érdeklődj itt:

SQUASH

A fallabda (vagy squash) a teniszben használatoshoz hasonló ütőkkel és gumilabdával, erre a célra kialakított teremben játszott - kimerítő, de nagyon szórakoztató - sportág. Általában két játékos játssza, de páros mérkőzések esetén négyen vannak a pályán. Könnyed játékként, de akár komoly mérkőzésként is lehet játszani, attól függően, hogy mihez van kedved. Ha még nem próbáltad, mindenképp javasoljuk, hogy tégy egy próbát és tapasztald meg a squasd által nyújtott létérzést! Sportcentrumunkben 3 minőségi és hangulatos squashpálya áll rendelkezésedre ahhoz, hogy sose maradj pálya nélkül, amikor épp kedved támad egy kis játékra!

Pályafoglalás itt:
+36 1 250 4259
+36 1 250 4052

SZEMÉLYI EDZÉS

Amennyiben szakszerű segítséget igényelnél ahhoz, hogy tudatosan építsd magad, úgy edzőtermünkben természetesen profi szakemberek állnak rendelkezésedre ahhoz, hogy elérd a számodra legideálisabb csúcsformád.