Arnold GYM

Sportcentrum

1037 Budapest, Szépvölgyi út 15.
+36 1/250-4052

Arnoldgym„Üdvözlök minden kedves látogatót az Arnold Gym oldalán!
Fábián Móni vagyok, személyi edző.
Amióta az eszemet tudom a mozgás szeretete meghatározó volt az életemben. A sport a mindennapjaim részét képezi. Személyi edzőként azt tartom a legfontosabbnak, hogy a mai rohanó világunkban a teljesítménykényszer, az állandó stressz és környezeti ártalmak romboló hatását az életmód átalakításával csökkentsük. 
Hitvallásom: a sport sokkal több, mint puszta fizikai tevékenység! Ez egy fajta életérzés, önbizalom, kitartás, örömforrás, motiváció, erő, hit és egészség. A sportos és tudatos életmód fontos része az életemnek, ezért is lettem edző. Szenvedélyem a munkám. Soha egyetlen percig nem fordult meg a fejemben, hogy feladom, mert hiszek abban, hogy az ember legfőbb dolga ezen a világon, hogy az álmait valóra váltsa. Higgyétek el, sohasem késő!
Iskoláimat 2012-ben kezdtem el, Sportedző (Testépítés - fitnesz) képesítést szereztem, majd az egyik képzés hozta magával a másikat, sikeresen elvégeztem a személyi edzői tanfolyamot is. 
Szeretném továbbadni a tudásomat, tapasztalataimat, melyeket az edzői munka során, valamint személyesen saját magamon meg-, és átéltem. Ezzel is segítve a hozzám bizalommal fordulókat.
Miben tudok Neked segíteni?
- ha igazán fontos Neked az egészséged
- ha szakszerű edzés munkát szeretnél, ami nem jár sérüléssel
- ha eddig soha nem sportoltál
- ha nem tudod, hogy használd a gépeket
- ha félsz egyedül lemenni a terembe
- ha változatos órákat szeretnél
- ha sok gyakorlat megismerése célod, illetve nem tudod azokat milyen sorrendben csináld, pláne,hogy mekkora súllyal
- ha nem vagy elégedett az alakoddal
Hidd el, a sport rengeteg mindenben segít. De a mozgás önmagában nem minden, a test-lélek-szellem hármasát együttesen kell nézni, mert minden mindennel összefügg. A mozgás mellé szükséges a gondolkodásmód megváltoztatása, a hit önmagadban, „a meg tudom és a meg akarom csinálni” hozzáállás. Átalakítása, megújulása önmagadnak önmagadhoz, egy új viszony magad felé.
„Ha nem küzdesz azért, amire vágysz, soha nem kapod meg. Ha nem lépsz előre, végleg ugyanott maradsz."