Arnold Gym Sportcentrum

Fitness Szolgáltatások

Legyen az zsírégető edzés, erősítés vagy az állóképességedet fejlesztenéd, nálunk megtalálod számításod megújult termünkben. Várunk szeretettel H-CS 6:00 - 23:00 és P-V 8:00 - 22:00 között!

A megnövekedett és változó igények kielégítése igen komoly feladat. Termünk felszereltsége és berendezéseinek magas színvonala, valamint szakembereink képzettsége lehetővé teszi, hogy nemtől és kortól függetlenül bárki megtalálja a számítását.

Az '90-es években ismertük fel a kardio edzés fontosságát. Élettani szempontból elengedhetetlen részét képezi az edzésprogramnak. A vérkeringést serkentő hatásának köszönhetően csökken az elhízás, ill. a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának veszélye. Az elhízás sok betegség kialakulásáért felelős. Túlsúllyal élni kényelmetlen és gátlásossá tesz. A kardio gépek rendszeres használata a legjobb út a fogyáshoz és a fittség eléréséhez.

Nagy népszerüségnek örvendenek ma a különböző aerobic órák. Nálunk is többféle új és régi óra közül választhatsz.

  • Alakformálás-Zsírégetés, Step, Spinning, Pilates
  • Zen Taigeri, Heavy-Bag, Tibeti Jóga

A squash vagy fallabda adott idő alatt a leginkább kimerítő "játék", akár könnyed kikapcsolódás, akár komoly verseny. Sportcentrumunkban 3 squash pálya áll vendégeink rendelkezésére.

Pályafoglalás:
+36 1 250 4259
+36 1 250 4052